Επτά χρόνια από το διάγγελμα του Τζέφρυ στο Καστελόριζο

!!

Χθες πριν από εφτά χρόνια, ο Jeffrey ανακοίνωνε με δραματοποιημένο διάγγελμα από το ακριτικό Καστελόριζο, την παράδοση της χώρας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και το πρώτο Μνημόνιο!


Εφτά χρόνια μετά, βρισκόμαστε στο 3ο Μνημόνιο κι ετοιμαζόμαστε για το 4ο, ενώ δεν έχει μείνει καμία καθεστωτική διέξοδος, αφού η «ελπίδα» που πούλαγε ο ΣΥΡΙΖΑ… πέθανε τελευταία.

Κι η μόνη λύση και συνάμα η τελευταία ελπίδα, για να βγούμε από τα μνημονιακά αδιέξοδα, είναι πλέον η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

[ΕΘ: Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο και επειδή το διάγγελμα αυτό θα μπορούσε να δοθεί από οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, ο Τζέφρυ ήθελε να δώσει κάποιο μήνυμα. Ποιό είναι το μήνυμα;

Το μήμυμα πρέπει να είναι ότι παραδίδει την Ελλάδα και ήλθε η ώρα για να αρχίσει η εξ ανατολών εισβολή. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος νόμος που ψήφισε η κυβέρνησή του ήταν να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες.

Γιατί όμως να επιλέξει το Καστελόριζο; Το νησί αυτό είναι πολύτιμο διότι εξασφαλίζει τη συνέχεια της Ελληνικής ΑΟΖ με αυτήν της Κύπρου. Δηλαδή, ο Τζέφρυ στέκεται στο πιο ευαίσθητο στρατηγικά και οικονομικά σημείο της χώρας μας και λέει «σας παραδίδω τη χώρα». 

Λιγότερο προφανές είναι το χρώμα της γραβάτας που φοράει ο Τζέφρυ και στα Ελληνικά Θέματα σπάζουμε τα κεφάλια μας χρόνια τώρα για να το εξηγήσουμε. Σύμπτωση πάντως δεν είναι. Το πορφυρούν χρώμα είχε ιδιαίτερη σημασία στην ιστορία και στα αρχαία χρόνια το φορούσαν οι βασιλείς και οι ανώτατοι κρατικοί αξιωματούχοι, επειδή ήταν ακριβό. Η Τύρος ήταν πηγή του χρώματος αυτού. Η αναζήτηση συνεχίζεται…]

Πηγή

 

Advertisements