Οι προστατευμένοι από τον πολυπολιτισμό λευκοί και οι ανέμελοι φιλελεύθεροι (SWPL) καταψήφισαν το Εθνικό Μέτωπο

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/04/le-pen-open-your-eyes.png

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ… ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

Οι ηλικιωμένοι λευκοί, που ζουν σε χωριά κατοικημένα μόνο με λευκούς, δεν έριξαν ούτε μια ψήφο υπέρ της Λεπέν στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών.

Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι όσοι ζουν μακριά από τον «πολυπολιτισμό», δεν ανησυχούν για τις δημογραφικές μεταβολές στη χώρα τους και θεωρούν ότι η ψήφος στο Εθνικό Μέτωπο είναι βεβιασμένη ενέργεια. Όσο έρχονται τα χρήματα της σύνταξης, γιατί να νοιαστούν; Τι έχει πάθει η νεολαία σήμερα;

Είδαμε την ίδια κατάσταση με τις κομματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και τον Ντόναλτ Τραμπ. Αυτοί που τον ψήφισαν στη Ζώνη της της Βίβλου (δηλαδή, τις νοτιοανατολικές και νοτιοκεντρικές περιοχές του Ευαγγελικού Προτεσταντισμού) ήταν οι λευκοί που ζουν πιο κοντά σε πολυπολιτισμικές περιοχές.

Οι εσωστρεφείς, προστατευμένοι λευκοί είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε εθνικιστικό κόμμα, διότι έχουν την πολυτέλεια να μη σκέφτονται τα φυλετικά θέματα.

Μια άλλη κατηγορία που δεν ψήφισε υπέρ της Λεπέν ήταν οι ανέμελοι, φιλελεύθεροι. Στην Αμερική, η Εναλλακτική Δεξιά τους αποκαλεί SWPL (προφέρεται «σουήπλ» και είναι νεολογισμός που προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Stuff White People Like, δηλαδή, πράγματα που αρέσουν στους λευκούς.)

Οι SWPL  είναι άνθρωποι μορφωμένοι, φιλελεύθερης και μάλλον αριστερής ιδεολογίας αλλά όχι πάντα, με αρκετά ικανοποιητικό εισόδημα, κουλτουριάρηδες γενικά, που μπορεί να μένουν στα σχετικά πλούσια προάστια (μακριά από τα γκέτο της πόλης) αλλά ταυτόχρονα να είναι υπέρ της διαφορετικότητας και του πολυπολιτισμού.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τον SWPL να ζει ανέμελα στα προάστια της ανώτερης τάξης, να καταναλώνει την αριστερή κουλτούρα και να ψηφίζει «δημοκρατικά» κόμματα και στο τέλος να μπαίνει στα κοινωνικά δίκτυα και να γράφει υπέρ των μαύρων και της διαφορετικότητας. [ΕΘ: Γενικά οι SWPL είναι ανεκτικοί προς άλλες φυλές, έθνη, θρησκείες, προτιμήσεις, κλπ. και όχι μόνο προς τη μαύρη φυλή. Κατοικούν όμως σε περιβάλλον λευκών και κάνουν παρέα μόνο με λευκούς, με τους οποίους μιλούν για το αγαθό της διαφορετικότητας. Κάτι σαν τους δικούς μας αριστερούς των προαστίων της Αθήνας.]

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/04/suburb-delusion.jpg

Στον παρακάτω χάρτη φαίνεται ποιες περιοχές ψήφισαν την Λεπέν και άλλους υποψηφίους.

Με γαλάζιο χρώμα, ο αγαπημένος των τραπεζιτών, Μακρόν. Με καφέ χρώμα, η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου, Λεπέν. Με μπλε σκούρο χρώμα, ο συντηρητικός Φιγιόν. Με μωβ χρώμα ο αριστερός Μελανσόν.

Δεν ξέρω πολλά από γεωγραφία, αλλά το άκρο εκείνο στα βόρειο-δυτικά που προεξέχει  πρέπει να είναι η πιο ομοιογενής λευκή περιοχή της Γαλλίας μακριά από τη διαφορετικότητα. Και δείτε πώς ψήφισαν.

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/04/nyt-france.gif

Η Λεπέν έχει ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο να ξεπεράσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών και είναι το ένστικτο των ανέμελων φιλελεύθερων λευκών, των SWPL, δηλαδή, την επιθυμία τους να φαντασιώνονται ένα πολυπολιτισμικό μέλλον για τη Γαλλία, ενώ οι ίδιοι ζουν πολύ μακριά από τις πολυπολιτισμικές περιοχές. Αυτό είναι που χωρίζει την Λεπέν από την προεδρία.

Vincent Law

Πηγή

 

 

Advertisements