Το ΚΚ€ με τους αραβόφωνους εισβολείς

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/pame-1st_may_(3).jpg

Το αραβικό σύνθημα του ΠΑΜΕ  στην Αθήνα, μας έκανε εντύπωση.

Πού ομιλείται επισήμως η αραβική γλώσσα; Στις εξής χώρες:

Αλγερία, Μπαχρέϊν, Τσαντ, Κομόρες, Τζιμπουτί, Αίγυπτος, Ερυθραία, Ιράκ, Ισραήλ, Ιορδανία, Κουβέϊτ, Λίβανος, Λιβύη, Μάλτα, Μαυριτανία, Μαρόκο, Ομάν, Παλαιστίνη, Κατάρ, Σαχράουϊ, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Σομαλιλάνδη, Συρία, Τανζανία, Τυνησία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Υεμένη.

Θέλει το ΠΑΜΕ να προσελκύσει τους κατοίκους αυτών των χωρών; Όχι, οι κάτοικοι των χωρών αυτών έχουν λαθρομεταναστεύσει στην Αθήνα και σ’ αυτούς απευθύνεται.

Το ΚΚΕ δεν βρίσκει πλέον Έλληνες ψηφοφόρους, στρέφεται στους αλλοδαπούς, που ελπίζει ότι σύντομα θα μπορούν να ψηφίζουν.

Τέτοια όνειρα κάνει η ευρύτερη αριστερά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, διότι οι άνθρωποι ψηφίζουν πρωτίστως με βάση τη φυλή, την εθνικότητα και τη θρησκεία και όχι τόσο με βάση την ιδεολογία. Επιπλέον, οι περισσότεροι αραβόφωνοι στην Ελλάδα είναι Σουνίτες, κάτι που δεν κολλάει με την αθεΐα της αριστεράς και του κομμουνισμού.

Συνεπώς, οι νεοφερμένοι θα φτιάξουν σύντομα τα δικά τους κόμματα. Υποψιαζόμαστε ότι στην αρχή τα κόμματα αυτά θα είναι με βάση την εθνικότητα, αλλά αργά ή γρήγορα θα έχουμε συμπτύξεις και συνεργασίες ως προς τη θρησκεία. Παράδειγμα, στις πρόσφατες εκλογές της Ολλανδίας, οι τούρκοι κατέβηκαν με το δικό τους τουρκικό κόμμα που πρόσκειται στον Ερντογάν και κέρδισαν 3 έδρες, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους αριστερούς και τους πράσινους  Ολλανδούς με τα διεθνιστικά τους συνθήματα.

 

 

 

Advertisements