Η περιοχή του Μπατακλάν ψήφισε τον Μακρόν, 93%

https://altright.com/wp-content/uploads/2017/04/le-pen-open-your-eyes.png

Πρόκειται για την 11η περιοχή του Παρισιού, όπου στις 13 Νοεμβρίου 2015 Βαχαμπιστές τρομοκράτες, φωνάζοντας «Αλλάχ ου Ακμπάρ» επιτέθηκαν με αυτόματα όπλα και χειροβομβίδες σε ένα κοινό περίπου 1500 ανθρώπων παρακολουθούσε μια συναυλία στο θέατρο Μπατακλάν. Οι επιτιθέμενοι πυροβολούσαν και έριχναν χειροβομβίδες στο πλήθος για 20 λεπτά. Ογδόντα εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια και υπάρχουν και μαρτυρίες ότι πολλά θύματα βασανίστηκαν απάνθρωπα από τους Ισλαμιστές πριν πεθάνουν.

Ποιο είναι όμως το προφίλ των ανθρώπων της περιοχής αυτής; Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε αμέσως μετά την επίθεση:

«Σήμερα το βράδυ, το χρυσό τρίγωνο της νεανικής κουλτούρας του Παρισιού καλύφτηκε μια αίμα… Οι επιθέσεις επικεντρώθηκαν στο κέντρο του Παρισιού, στη Δεξιά Όχθη. Είναι τα μέρη και οι δρόμοι που σφύζουν από ζωή κάθε Παρασκευή βράδυ. Είναι εκεί που μαζεύονται οι νέοι, προοδευτικοί Παριζιάνοι να πιούν και να κάνουν παρέα. Le Carillon, La Belle Equipe, Le Petit Cambodge: Αυτά είναι συνηθισμένα στέκια της γειτονιάς όπου συναντάς τους φίλους σου για ένα γρήγορο “demi” ή μια γαλλική μπύρα ή σνακ πριν πας κάπου αλλού… Δεν είναι η πλευρά του Παρισιού που βλέπουν οι τουρίστες και οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Είναι περισσότερο η περιοχή όπου οι συνηθισμένοι Παριζιάνοι και οι άνθρωποι από τα προάστια κάνουν παρέα και ανακατεύονται. Είναι ανανεωμένες περιοχές αλλά έχουν διατηρήσει την προλεταριακή και εθνικά-μικτή εικόνα τους.

Η οσμή της γνησιότητας της γειτονιάς είναι αυτή που προσελκύει τους Παριζιάνους Bobos, όπως αυτοαποκαλούνται [ΕΘ: Λευκοί, πλούσιοι, μορφωμένοι, αριστεροί των προαστίων. Είναι το αντίστοιχο των SWPL, σουήπλ, της Αμερικής.] Τα προάστια είναι οι πόλεις που περικλείουν το Παρίσι και είναι μακριά από τα φτωχά γκέττο, τις «περιοχές απαγορευμένης εισόδου (no-go-zones)» ή τα φυτώρια για τζιχαντιστές: Είναι δύσκολες αλλά ζωντανές περιοχές όπου κατοικούν ανέμελοι, προοδευτικοί σοσιαλιστές. Οι γειτονιές αυτές πρόσφατα εξέλεξαν μια γυναίκα σοσιαλίστρια για δήμαρχο και ένα σύνολο από υποψηφίους του Κόμματος των Πρασίνων, ακόμη και όταν η υπόλοιπη χώρα ψήφισε τα πιο συντηρητικά και τα εναντίον της μετανάστευσης κόμματα της Δεξιάς…

Οι τρομοκράτες στόχευσαν την καρδιά του προοδευτικού Παρισιού. Δεν επιτέθηκαν στην περισσότερο τουριστική περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων ή της Παναγίας των Παρισίων, ή την πιο πλούσια και συντηρητική Αριστερή Όχθη, όπου βρίσκονται τα περισσότερα υπουργεία.»

Με λίγα λόγια οι Ισλαμιστές τρομοκράτες στόχευσαν τους προοδευτικούς SWPL/Bobos, οι οποίοι είναι φανατικά υπέρ της μετανάστευσης των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γαλλία. Αυτοί λοιπόν οι προοδευτικοί  ψήφισαν εναντίον της Λεπέν, παρά τα αιματηρά γεγονότα του Μπατακλάν:

Μακρόν 92,69%, Λεπέν 7,31%.

Μάλιστα, ακόμη και στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών είχαν ψηφίσει αριστερά και σοσιαλιστικά κόμματα:

Μακρόν 38,80%, Μελενσόν 23,76%, Φιγιόν 16,13%, Χαμόν 13,62%, Λεπέν 4,03%.

Οι άνθρωποι αυτοί, που δεν αλλάζουν πολιτική γνώμη ακόμη και μετά τη φρικιαστική σφαγή του Μπατακλάν, είναι χαμένη υπόθεση ως πιθανοί οπαδοί για τα πατριωτικά και εθνικιστικά κινήματα. Για να αλλάξουν αυτοί οι άνθρωποι γνώμη αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάνε εναντίον των φίλων τους, εναντίον της τάξης τους και να πάρουν το μέρος των εθνικιστών της χαμηλότερης κοινωνικής τάξης. Προτιμούν να σφαγιαστούν από τους αλλόφυλους, αλλά δεν θα δεχθούν να τους αποκαλέσουν ρατσιστές!

ΕΘ: Παρακάτω είναι μάλλον στημένη φωτογραφία ενός τυπικού Μπόμπο της Γαλλίας. Παρατηρήστε το ανέμελο ντύσιμο, την όλη εμφάνιση που προδίδει σχετική οικονομική άνεση, το επιμελώς ατημέλητο γενάκι, που παραπέμπει στην αριστερή του ιδεολογία, και φυσικά το κουλτουριάρικο (και ακριβό) αμερικάνικο περιοδικό New Yorker.

Πηγές εδώ και εδώ

Advertisements