Το πιο σημαντικό διάγραμμα του κόσμου

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/05/14211926/worldsmostimportan.png

[Απόσπασμα από τη διαδικτυακή εκπομπή του John Derbyshire, VDARE.com.]

Μου έχουν στείλει το τελευταίο βίντεο του me Mark Steyn που αξίζει να το δείτε. Ο Μαρκ σχολιάζει για τις εκλογές στη Γαλλία. Ενώ οι εκλογές ήταν πολύ σημαντικές, ο Μακρόν «νίκησε υποκρινόμενος ότι οι εκλογές ήταν για το τίποτα.»

Για να υποστηρίξει την άποψή του, ο Μαρκ παρουσίασε το διάγραμμα που ο Steve Sailer αποκαλεί “το πιο σημαντικό διάγραμμα του κόσμου” και δείχνει τις προβλέψεις του ΟΗΕ για τον παγκόσμιο πληθυσμό από το 2012 (βλ. στην κορυφή της σελίδας). Ο πληθυσμός της Ευρώπης θα σταθεροποιηθεί γύρω στο μισό δισεκατομμύριο μέχρι το τέλος του αιώνα, ενώ ο πληθυσμός της Αφρικής θα εκτιναχτεί μέχρι πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια:

Επομένως, αυτό πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό μας και στις δημόσιες συζητήσεις στην τηλεόραση και τις εφημερίδες για το μέλλον διότι πρόκειται για το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας.

Γιατί λοιπόν να μην συζητείται το θέμα αυτό;

Ο Μαρκ λέει ότι μέρος του προβλήματος είναι το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν παιδιά και εγγόνια. Για παράδειγμα, ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας, Μακρόν, δεν έχει παιδιά. Ούτε η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ. Ούτε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Μέι. Ούτε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας. Ούτε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας. Αν και ο σημερινός πρωθυπουργός του Βελγίου έχει δύο παιδιά, ο  προηγούμενος πρωθυπουργός ήταν χωρίς παιδιά (και ομοφυλόφιλος).

Επομένως, διερωτάται ο ομιλητής, γιατί να νοιαστούν όλοι αυτοί για το μέλλον του κόσμου σε είκοσι, πενήντα ή εκατό χρόνια από τώρα; Δεν έχουν κανένα προσωπικό διακύβευμα στον κόσμο εκείνον.

Το εν λόγω διάγραμμα λοιπόν είναι σημαντικό επειδή αναφέρεται στην Αφρική που ο πληθυσμός της είναι φυσικά κυρίως μαύροι και σε σημαντικό ποσοστό Μουσουλμάνοι. Στη δυτική κοινωνία δεν επιτρέπεται να πει κανείς τίποτε αρνητικό για τους ανθρώπους αυτούς (π.χ. στη Γαλλία με νόμο). Ο Μαρκ ισχυρίζεται ότι η Ευρώπη θα κατακλυστεί από Αφρικανούς και Μουσουλμάνους.

Και ενώ λοιπόν αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα, η Ευρώπη ασχολείται με θέματα όπως οι Ρώσοι χάκερ και το σύμφωνο συμβίωσης.

Πηγή

 

Advertisements