Μητσοτάκης: Ούτε λέξη για τους ενόχους του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο

Μητσοτάκης στην γραμμή Μέρκελ: Ούτε λέξη για τους ενόχους του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο

Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα από ισλαμιστές τρομοκράτες στο Λονδίνο, ένα χτύπημα… αφιερωμένο στον Αλλάχ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε σε όλους τους Έλληνες για μια ακόμη φορά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η αυθεντική αντεθνική παράταξη του εθνομηδενισμού και της μικροπρέπειας.

Σε προσωπική του ανακοίνωση δεν είπε ούτε λέξη για τους ενόχους αυτού του νέου τρομοκρατικού χτυπήματος και αν κάποιος διαβάσει την δήλωσή του μια άλλη μέρα, που δεν θα υπάρχει η σχετική επικαιρότητα, θα νομίζει ότι τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατία πέθαναν από… έμφραγμα ή από κάποιον «κακό ακροδεξιό».

Συγκεκριμένα ο Μητσοτάκης… τιτίβισε και είπε: «Τρίτη τρομοκρατική επίθεση σε 3 μήνες στη Μ. Βρετανία. Ολόψυχη συμπαράσταση! Χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για να τελειώνουμε με την τρομοκρατία»

Το με ποια τρομοκρατία σχεδιάζει να «τελειώνει» ο Μητσοτάκης δεν μας το είπε. Θα μπορούσαν, ίσως, να μας το πουν οι εθελοντές που έχει στείλει από την ΟΝΝΕΔ για να συμπράττουν στην ΜΚΟ Praksis που γεμίζει τις γειτονιές της Ελλάδος με λαθρομετανάστες. Ίσως θα μπορούσαν να μας το πουν οι ευεργετηθέντες από το «Μητσοτακέικο» ισλαμιστές λαθρομετανάστες στο hot spot Θερμοπυλών.

Ας μην τον… αδικούμε όμως. Κατά πρώτον το λεγόμενο «προσφυγικό» είναι μία τεράστια μπίζνα που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο έναν συνεπή συνεργάτη της Siemens. Κατά δεύτερον, η δήλωσή του είναι στην γραμμή Μέρκελ, η οποία επίσης έβγαλε υποκριτική και μικροπρεπή δήλωση για το εν λόγω τρομοκρατικό χτύπημα, επίσης χωρίς να αναφέρει την ιδιότητα των δραστών.

Συγκεκριμένα, η Μέρκελ είπε: «Σήμερα μας ενώνει, πέρα από κάθε σύνορο, η φρίκη και το πένθος, αλλά επίσης και η αποφασιστικότητα. Το επαναβεβαιώνω για τη Γερμανία: στη μάχη ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας στεκόμαστε αποφασιστικά στο πλευρό της Βρετανίας».

Αν δεν τολμούν καν να πουν το όνομα των δραστών, φαντάζεστε πως θα τους… αντιμετωπίσουν.

[ΕΘ: Άρθρο στο Vdare.com κάνει λόγο για την ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας Τερέσα Μέι σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο και παρατηρεί ότι εκτός από τα τετριμμένα σχόλια περί τρομοκρατίας, υπήρξε μια αναφορά στο Ισλάμ και ιδιαίτερα στο ακραίο Ισλάμ.
Μάλιστα, η Μέι είπε ότι η αντίδρασή μας σ’ αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα πρέπει να είναι διαφορετική και ότι «θα απαιτήσει κάποιες δύσκολες και συχνά αμήχανες συζητήσεις«, πράγμα που κάπως ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα.
Η γνώμη μας στα ΕΘ είναι ότι η αναφορά της Μέι στο Ισλάμ μάλλον σχετίζεται με τις επερχόμενες εκλογές στη Μ. Βρετανία σε 3 ημέρες, οπότε η Μέι πολύ πιθανόν να απευθύνονταν στους συντηρητικούς αλλά και σε άλλους ψηφοφόρους που τους απασχολεί η ισλαμική τρομοκρατία μετά τις πρόσφατες επιθέσεις στο Μάντσεστερ και στο Λονδίνο.]
Advertisements