Οι τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς, ο Καμμένος και οι φυλακές Αυλώνα

“Ελεύθερη Ώρα”: Συντάραξαν οι αποκαλύψεις του Γ. Λαγού στη Βουλή για Καμμένο, τρομοκράτες και φυλακές Αυλώνα!

Γράφει η Βέτα Ανδρή στην Ελεύθερη Ώρα.

Στο φύλλο της «Ε.Ω.», Τρίτη 30 Μαΐου 2017, παρουσιάσαμε από αυτό εδώ το σημείο την φοβερή αποκάλυψη που έκανε η Χρυσή Αυγή, και συγκεκριμένα με ερώτησή του στη Βουλή ο κ. Γιάννης Λαγός, Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου της Β΄ περιφέρειας Πειραιώς για το κύκλωμα τρομοκρατίας που δραστηροποιείται ΜΕΣΑ στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, που έχουνε μετατραπεί σε… άντρο τρομοκρατών. Για το ενδιαφέρον αυτό θέμα, που δείχνει σε τι κατάσταση αθλιότητας έχει φτάσει η κατάσταση της ασφάλειάς μας με την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουμε και συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, για το κύκλωμα που δρα στις φυλακές Αυλώνα και προστατεύει τους αριστερούς τρομοκράτες αποκάλυψε νέα στοιχεία από το βήμα της Βουλής και πάλι ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, κ. Γιάννης Λαγός. Ο Έλληνας Εθνικιστής Βουλευτής – μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής – κάλεσε τους αρμόδιους φορείς να σπάσουν το εν λόγω «απόστημα», όπως το αποκάλεσε, από την στιγμή που υπάρχει κύκλωμα που παρέχει διευκολύνσεις σε ανήλικους και μη τρομοκράτες των «Πυρήνων της φωτιάς».

Ο Ιωάννης Λαγός αναφέρθηκε στην περίπτωση του διευθυντή των φυλακών Π. Δαμιανού, ο οποίος είναι… 17 χρόνια στην ίδια θέση, απολαμβάνει της προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και του ίδιου του Προέδρου της Βουλής, Βούτση) και έχει δημιουργήσει ένα ιδιόμορφο καθεστώς εξυπηρετήσεων για τους τρομοκράτες… Τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, αλλά και το ίδιο το κυβερνητικό κόμμα, πιστά στη… «δημοκρατία» τους, καλέσανε τους «αρμόδιους» φορείς να μην απαντήσουν στην εν λόγω ερώτηση! Φυσικά με την ψευτοδικαιολογία, περί «φασιστών της Χρυσής Αυγής» και τρίχες κατσαρές, αλλά ο πραγματικός λόγος είναι προφανής: Θα εκτεθούν!!!

Ο Γ. Λαγός αποκάλυψε επίσης τον ρόλο του γνωστού συριζαίου, Πάνου Λάμπρου, και τις επαφές που -όπως βγήκε στη δημοσιότητα- αυτός είχε στο παρελθόν με τους τρομοκράτες, πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν ποτέ… Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Λαγός προχώρησε σε καίρια ερωτήματα και συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με τις παράνομες μεθοδεύσεις που λαμβάνουν χώρα στις φυλακές Αυλώνα. Αποκάλυψε πως ο φυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών, Ευθύμης Γιαννουσάκης δέχθηκε πιέσεις από τον… υπουργό εθν. άμυνας Πάνο Καμμένο για να καταθέσει εναντίον γνωστού επιχειρηματία! Ακόμη, τον επισκέφθηκε μεσάνυχτα στο κελί του συγκεκριμένη εισαγγελέας για να του πάρει κατάθεση!

Συγκλονιστικά σίγουρα όλα τα παραπάνω στοιχεία, αλλά είπαμε… Οι «δημοκράτες» του ΑΝΤΙ-«συνταγματικού τόξου» δεν απαντάνε σε εύλογες ερωτήσεις των «κακών φασιστών» της Χρυσής Αυγής… Παρ’ όλα αυτά τα καμώματα του «δημοκρατικού (ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) τόξου» πάντως, ο κ. Γ. Λαγός ζήτησε να διαλευκανθούν πλήρως οι καταγγελίες και προς τούτο να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτ. Φυτράκη, του στελέχους του υπουργείου, Π. Δουλάμη, καθώς και του ίδιου του Πάνου Καμμένου.

Εδώ, αξίζει να σημειωθούνε, έτσι για την ιστορία, κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Ο Πέτρος Δαμιανός, γνωστός και ως δάσκαλος του Νίκου Ρωμανού, είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με το ψηφοδέλτιο της Δούρου, δηλαδή συριζαίος μέχρι τα μπούνια. Είναι αυτός που ως διευθυντής του σχολείου στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα παραμένει αμετακίνητος, επιλέγει ο ίδιος τους εξεταστές για τα γραπτά των τρομοκρατών και κατά ένα… περίεργο τρόπο αυτοί καταφέρνουν πάντα να περάσουν στα ΑΕΙ της χώρας και να παίρνουν εκπαιδευτικές άδειες! Ή έχουνε πολύ «καλά μυαλά» και «διαβάζουνε πολύ» τα «παιδιά», ή απλά πρόκειται για ένα ιδιότυπο «άβατο», για ένα «κράτος εν κράτει» της κόκκινης τρομοκρατίας! Ο καθένας διαλέγει και παίρνει ανάλογα την απάντηση…

Επίσης, πέρα απ’ όλα αυτά τα παραπάνω, προκύπτει μείζον ζήτημα με το κονδύλι των περιβόητων 680.000 ευρώ για την «ενεργειακή αναβάθμιση της φυλακής» από την Περιφέρεια Αττικής και η ανάθεση του εν λόγω έργου στην Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, στην οποία έχει συγχωνευτεί η Θέμις ΑΕ, μια εταιρεία που εμπλέκεται σε οικονομικά σκάνδαλα. Κι όλα αυτά, σε μια εποχή που ο Ελληνικός Λαός υποφέρει και πεινάει, στερούμενος ακόμα και βασικότατων αγαθών.

Να σημειώσουμε εδώ πως σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, στην επόμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος θα αναδειχθεί το εν λόγω μείζον ζήτημα από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και δεν είναι τυχαίο ότι -όπως μαθαίνουμε σχετικά- η συγκεκριμένη ερώτηση έχει προκαλέσει αίσθηση και αρκετοί βουλευτές και από άλλα κόμματα προσέγγισαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Λαγό, ζητώντας του περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα.

Εμείς από την πλευρά μας, επειδή είμαστε… ακριβοδίκαιοι, αξίζει να σημειώσουμε για μια φορά ακόμα πως από όλα τα πολιτικά κόμματα της Χώρας μας μόνο η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο ξεκάθαρα και άμεσα για ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Οι διάφοροι ψοφοδεξιοί -ΝΔ, Καμμένοι κλπ.- κάνουνε απλά λόγο για «βία», χωρίς να αναφέρουν από ποιους προέρχεται… Φοβούνται βλέπετε μην χαρακτηριστούνε κι αυτοί από τους αναρχοκομμουνιστές ως… «φασίστες», «νεοναζί» και άλλες τέτοιες ανοησίες και τεθούνε κι αυτοί εκτός «συνταγματικού τόξου»! Αλλά, τι λέμε τώρα… Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να μη συμπίπτει η ψοφοδεξιά με την άκρα αριστερά. ΕΝΑΣ και μόνο είναι ο εχθρός τους και δε χάνουνε ευκαιρία να μη το πούνε: ο Ελληνικός Εθνικισμός!

Διαβάστε επίσης: Καταγγελίες φωτιά Γ. Λαγού στην “Εξέγερση Ελλήνων” για Καμμένο – Μαρινάκη και Σύριζα – “Πυρήνες της φωτιάς”!Ηχητικό

Advertisements