Οι θανατηφόρες συνέπειες της ευρωπαϊκής πολιτικής στο μεταναστευτικό

https://i1.wp.com/www.unzcloud.com/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot-2017-06-15-19.33.45.png

Στην ανωτέρω εικόνα, η πλήρης αποτυχία της ευρωπαϊκής πολιτικής διάσωσης «προσφύγων» από την Αφρική.

Πριν το 2014, οι διασώσεις γίνονταν περισσότερο κοντά στην Ιταλία, καθώς τα σκάφη των λαθρομεταναστών ταξίδευαν μέχρι τα χωρικά ύδατα της Ιταλίας.

Το 2015, οι διασώσεις έφτασαν ακόμη πιο κοντά στη λιβυκή πλευρά της Μεσογείου.

Το 2016 έως σήμερα οι διασώσεις έφτασαν να γίνονται σχεδόν εντός των χωρικών υδάτων της Λιβύης.

Το γεγονός όμως αυτό έδωσε το κίνητρο σε περισσότερους λαθρομετανάστες να δοκιμάζουν το ταξίδι προς την Ευρώπη δια θαλάσσης με ακόμη πιο απλά και επικίνδυνα σκάφη των διακινητών, διότι ξέρουν ότι θα διασωθούν. Πράγμα που οδηγεί σε ακόμη περισσότερους πνιγμούς και ανθρώπινες απώλειες.

Αυτή η απάνθρωπη και παράλογη τακτική πρέπει να σταματήσει, διότι τα  πράγματα είναι απλά και έχουν να κάνουν με κίνητρα και αντικίνητρα: Αν είναι δύσκολο να περάσει κανείς τα σύνορα και αν είναι επίσης δύσκολο να παραμείνει στη χώρα που σκοπεύει να πάει, δεν θα ξεκινήσει καν το ταξίδι του.

Φυσικά οι Ευρωπαίοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αλλά αυτή τη στιγμή φιλούν τα πόδια του Σόρος και των άλλων σιωνιστών, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα θέλουν να βάλουν συγκοινωνιακή γραμμή μεταξύ Αφρικής-Ιταλίας και Ασίας-Ελλάδος. Ποιός θα τους σταματήσει; Διότι και στην Ευρώπη έχουν τα ίδια ανδρείκελα όπως και εμείς εδώ, σαν τον Alexis και τον Κούλη.

Πηγές εδώ και εδώ.

 

 

 

Advertisements