ΟΗΕ: Η μετανάστευση είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/06/27131638/thrustingintoeurope-661x372.jpg

Με ένα ύποπτα φαλλικό διαφημιστικό του ΟΗΕ (δείτε το βίντεο εδώ) συμβουλεύει τους Ευρωπαίους να αποδεχθούν τη μαζική αφρικανική μετανάστευση και να το απολαύσουν κιόλας. Λέει «Η μετανάστευση είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.»

Φυσικά πρόκειται για άλλη μια άθλια προπαγάνδα του ΟΗΕ, διότι:

  1. Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ

Οι χώρες που κλείνουν τα σύνορά τους ή δεν προσφέρουν παροχές στους ξένους δεν αποτελούν προορισμό για τη μετανάστευση.

  1. Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ

Α) Η μειωμένη γεννητικότητα των Ευρωπαίων απλά σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότεροι Ευρωπαίοι μέχρι να ξαναρχίσει ο κύκλος της ανόδου στις γεννήσεις. Έχει συμβεί ξανά στην ευρωπαϊκή ιστορία για διαφορετικούς λόγους όπως επιδημίες και πόλεμοι, αλλά η μείωση του πληθυσμού σημαίνει ότι θα κατέχουμε περισσότερο κατά κεφαλήν πλούτο. Πράγμα που θα μας οδηγήσει σε μια νέα αναγέννηση.

Β) Οι Ευρωπαίοι δεν χρειάζονται τους δήθεν φτηνούς εργάτες για να κάνουν τις δουλειές που δεν θέλουν, διότι η παραγωγικότητα των οικονομιών της Ευρώπης θα αυξηθεί λόγω της αυτοματοποίησης. Η αυτοματοποίηση καθιστά μη απαραίτητη τη μετανάστευση.

  1. Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

Οι έποικοι έχουν διαφορετική θρησκεία και έθιμα που είναι εντελώς ασύμβατα με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Επιπλέον, οι φυλές δεν αναμιγνύονται μεταξύ τους, ακόμη και σε χώρες όπως οι ΗΠΑ. Αντίθετα, οι νεοφερμένοι (Μεξικανοί, Ασιάτες κ.ά.) σταδιακά εκτοπίζουν τους ευρωπαϊκής καταγωγής Αμερικανούς (δείτε την κινούμενη εικόνα με τη διαχρονική μετανάστευση στις ΗΠΑ:

Πιο χρήσιμο θα ήταν ο ΟΗΕ να στραφεί σε πολιτικές που περιορίζουν τη γεννητικότητα στην Αφρική και να μην την ενθαρρύνει. Να στραφεί επίσης στις αιτίες που προκαλούν τη μετανάστευση όπως είναι οι συγκεκριμένοι πόλεμοι που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν γίνονται χωρίς απώτερο σχέδιο.

https://i2.wp.com/www.unzcloud.com/wp-content/uploads/2017/06/un-population-2017-high-estimate.png

Ελληνικά Θέματα, με πληροφορίες από εδώ, εδώ, εδώ και εδώ

 

 

 

 

 

Advertisements