Η αντικατάσταση των Εθνών: Η βιολογική εξόντωση των Ευρωπαίων

Μερικές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ην. Βασίλειο, αντιμετωπίζουν την επονομαζόμενη αντικατάσταση των εθνών, καθώς η εθνική πλειοψηφία εξαφανίζεται βιολογικά και αντικαθίσταται με μετανάστες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.
Η έρευνα του Κέντρου Μακιαβέλλι Πολιτικών και Στρατηγικών Μελετών (Centro studi politici e strategici Machiavelli) με τίτλο «Πώς η μετανάστευση μεταβάλλει τη δημογραφία της Ιταλίας» αποκαλύπτει ότι οι εθνικές πλειοψηφίες στις χώρες αυτές μετατρέπονται σταδιακά σε μειοψηφίες.
Ο λόγος για την εισροή των Αφρικανών μεταναστών στην Ευρώπη δεν είναι οι πόλεμοι ή οι φυσικές καταστροφές, αλλά η εκρηκτική δημογραφική αύξηση στην αφρικανική ήπειρο από το 9% στο 25% του παγκόσμιου πληθυσμού τον περασμένο αιώνα.
Ενώ η Ευρώπη, η οποία αποτελούσε το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού το 1950, αναμένεται να αποτελεί μόνον το 7% του παγκόσμιου πληθυσμού το 2050, το ποσοστό του αφρικανικού πληθυσμού θα σημειώσει δραματική αύξηση από το 9% στο 40%.
Ο δείκτης γεννητικότητας της Ιταλίας είναι μικρότερος από το μισό αυτού που ήταν το 1964. Έχει πέσει από τα 2,7 παιδιά ανά γυναίκα σε μόλις 1,7 παιδιά ανά γυναίκα σήμερα, ένας αριθμός που είναι κάτω από το επίπεδο της αντικατάστασης του πληθυσμού που είναι περίπου 2,1 παιδιά ανά γυναίκα.

Από το πρώτο ήμισυ του 2017, η Ιταλία έχει πάνω από 5 εκατομμύρια ξένους που μένουν στην επικράτειά της, μια δραματική αύξηση 25% σε σχέση με το 2012 και 270% σε σχέση με το 2002. Εκείνη την εποχή, οι ξένοι αποτελούσαν μόνον 2,38% του πληθυσμού, ενώ 15 χρόνια μετά το ποσοστό σχεδόν τριπλασιάστηκε στο 8,33% του πληθυσμού.
Επιπλέον, οι μετανάστες έχουν μεγαλύτερη γεννητικότητα σύμφωνα με την έρευνα. Αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν, μέχρι το 2065 οι μετανάστες της πρώτης και δεύτερης γενιάς θα είναι περισσότεροι από 22 εκατομμύρια, δηλαδή, περισσότεροι από το 40% του πληθυσμού της Ιταλίας.
Επιπλέον, ανησυχία προκαλεί η υψηλή συγκέντρωση μεταναστευτικών πληθυσμών από λίγες μόνον χώρες αναχώρησης, πράγμα που δημιουργεί «κλειστές, ομογενείς κοινότητες που δεν αφομοιώνονται με την κοινωνία υποδοχής», δηλαδή γκετοποίηση.
Ενώ παραδοσιακά η αφρικανική μετανάστευση γίνονταν εντός της ηπείρου αυτής, την τελευταία δεκαετία η τάση είναι οι Αφρικανοί να μεταναστεύουν προς την Ευρώπη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μετανάστες έχουν πιο πολλές οικονομικές και πολιτισμικές ευκαιρίες που τους επιτρέπουν να αναζητήσουν καλύτερη ζωή στην Ευρώπη. Δηλαδή έχουν χρήματα για να κάνουν ένα μακρύτερο ταξίδι και την ικανότητα να αξιολογούν τις πιθανότητες εισόδου σε μια χώρα.
[ΕΘ: Η τεχνολογία προφανώς τους βοηθάει, αλλά είναι και τα κίνητρα. Όταν μαθαίνουν, π.χ., ότι στην Ελλάδα θα βρουν χρήματα, περίθαλψη και σπίτι, δεν χρειάζεται να το σκεφτούν και πολύ.]
Παρόμοια με τους Ιταλούς, οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα και αναμένεται μέχρι το 2065 να αποτελούν μειοψηφία στη χώρα τους. Ομοίως στη Γερμανία σήμερα το 36% των παιδιών κάτω από 5 ετών έχουν γεννηθεί από μετανάστες, πράγμα που είναι κακός οιωνός για την επόμενη γενιά στη χώρα αυτή, ενώ η Γαλλία είναι σε παρόμοια κατάσταση.
Έτσι έχουμε την «αντικατάσταση των Εθνών». Οι Ευρωπαίοι σύντομα θα ανησυχήσουν για το πρόβλημα αυτό καθώς θα γίνονται μάρτυρες του φυσικού και βιολογικού αφανισμού τους. Οι Ευρωπαίοι δεν κάνουν πολλά παιδιά και επομένως θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι από άλλες εθνικότητες στην Ευρώπη.
Η άποψη του πολυπολιτισμού διευκολύνει τη διαδικασία. Η ματανάστευση ήταν πάντα καλοδεχούμενη στην Ιταλία και δύσκολα βλέπεις μια κοινότητα όπου όλοι προέρχονται από την ίδια χώρα. Οι κορυφαίες 10 ξένες εθνικότητες στην Ιταλία αντιπροσωπεύουν πάνω από το 60% του συνόλου των μεταναστών.
Παρομοίως, οι Τούρκοι μετανάστες κυριαρχούν στη Γερμανία, οι Πακιστανοί στο Ην. Βασίλειο και οι Αλγερινοί στη Γαλλία. Η Ιταλική κοινωνία σύντομα θα αποτελείται από διαφορετικές κοινότητες, η κάθε μια με τη δική της κουλτούρα, τους δικούς της κανόνες και τους τρόπους ζωής της. Αυτό θα καταστρέψει την Ιταλική κοινωνία.
Υπάρχουν δύο επιλογές: Αν συνεχίσουμε με την πολιτική της Αριστεράς, βλέποντας ευνοϊκά τη διάβρωση της εθνικής μας ταυτότητας, ο ευρωπαϊκός πολιτισμός θα πάψει να υπάρχει και η Ευρώπη θα γίνει απλώς μια περιοχή, την οποία θα κατέχουν διάφορες εθνικότητες που να ανήκουν σε διάφορους πολιτισμούς.
Εντούτοις, υπάρχει και η άλλη επιλογή: Να αναθεωρήσουμε δραστικά τη μεταναστευτική πολιτική, να απαγορέψουμε την είσοδο σε μετανάστες και να επιταχύνουμε την αφομοίωση όσων έχουν έλθει ήδη. [ΕΘ: Όσο για αυτό το τελευταίο περί αφομοίωσης, έχει αποδεδειγμένα αποτύχει, αλλά αντιλαμβανόμαστε το πνεύμα των ερευνητών.]

Πηγή

Advertisements