Μόνο 905 οι δικαιολογημένοι αιτούντες άσυλο στη Γερμανία. Οι υπόλοιποι είναι παράνομοι

https://hellenicaffairs.files.wordpress.com/2017/08/7ecd6-invasion2bof2bgermany.jpg?w=660

Μόνον 905 αιτούντες άσυλο το 2016 είναι γνήσιοι δικαιούχοι στη Γερμανία. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν παραβεί τους νόμους της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το άσυλο και για τους πρόσφυγες, παραδέχθηκε η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Welt am Sonntag, εκπρόσωπος της αστυνομίας παραδέχθηκε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία τους, μόνον 905 άτομα εισήλθαν στη Γερμανία από μη ασφαλείς χώρες το 2016 και αυτός θα ήταν ο συνολικός αριθμός αν εφαρμόζονταν οι νόμοι σωστά.

“Το 2016, συνολικά 903 αιτούντες άσυλο ήλθαν στη Γερμανία όχι από ασφαλείς τρίτες χώρες ή από ασφαλή χώρα αναχώρησης,” είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι όλοι οι 903 ήλθαν αεροπορικώς από τις χώρες τους.

Οι υπόλοιποι 2 αιτούντες άσυλο ήλθαν με σκάφη που άραξαν σε γερμανικά λιμάνια και βρέθηκε ότι έρχονταν απ’ ευθείας από τις χώρες τους (Γκάνα και Σενεγάλη). Αν και οι αιτήσεις τους ελήφθησαν υπόψιν, οι δύο αυτοί δεν ήλθαν από μη ασφαλείς χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι από τις εκατοντάδες χιλιάδες αιτούντες άσυλο στη Γερμανία το 2016, μόνον 905 έχουν νομικό δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο στη Γερμανία σύμφωνα με τον Γερμανικό Βασικό Νόμο (Grundgesetzänderung) του 1993 και της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας του Δουβλίνου διότι όλοι οι υπόλοιποι ήλθαν από χώρες που επισήμως θεωρούνται ασφαλείς, ανέφερε η εφημερίδα.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να σταλούν όλοι οι φερόμενοι ως πρόσφυγες στις χώρες αυτές (κυρίως στην Ελλάδα) η διαδικασία ασύλου γίνεται στη Γερμανία.

[ΕΘ: Ενώ οι πολιτικοί της ΕΕ και της Γερμανίας φώναζαν με λύσσα να επιτρέπεται η είσοδος των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τώρα ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες για να μας φορτώσουν με χιλιάδες λαθρομετανάστες. Αποδεικνύεται ότι η ΕΕ είναι αναξιόπιστη και η Ελλάδα πρέπει να κοιτάξει το συμφέρον των Ελλήνων όσον αφορά τη μεταναστευτική πολιτική. Να σφραγιστούν τα σύνορα με τις ένοπλες δυνάμεις και να εφαρμοστούν οι νόμοι.]

Πηγή

 

Advertisements