Παραδίδουν την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων σε τουρκική κρατική εταιρεία

Τσίπρας και Καμμένος παραδίδουν την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων σε τουρκική κρατική εταιρεία μέσω... Νοτίου Αφρικής!

Τα ψέματα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την ΕΛΒΟ αποκαλύφθηκαν και το ξεπούλημα της ΕΛΒΟ σε τουρκική εταιρεία είναι πια πραγματικότητα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) παραδίδεται στην Νοτιοαφρικανική Εταιρεία PARAMOUNT GROUP που έχει ως συνέταιρο την τουρκική κρατική Εταιρεία ASELSAN.

Εδώ και καιρό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ν. Αφρικής αποκάλυψαν ότι σε συζήτηση με τον τούρκο ομόλογο του FAIΚ EKEN, Δ. Σύμβουλο της ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, πληροφορήθηκαν ότι η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου υποσχέθηκε στην Νοτιοαφρικανική εταιρεία PARAMOUNT GROUP μεταξύ άλλων και την πώληση της ΕΛΒΟ στην PARAMOUNT GROUP,  partner της Τουρκικής Κρατικής Εταιρείας ASELSAN.

Το ψέμα αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν για τον… τουρκοφάγο Υπουργό που παραδίδει με πονηρό τρόπο την ΕΛΒΟ σε τουρκικά συμφέροντα.

Ερώτηση για το μείζον αυτό ζήτημα έχει καταθέσει ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος από τις 13 Ιουνίου, η οποία ακόμα δεν έχει απαντηθεί!

Διαβάστε επίσης: Δρομολογείται η παράδοση της ΕΛΒΟ στους γερμανούς και τους τούρκους

Advertisements