Με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Το ανωτέρω βίντεο δείχνει την πορεία ενός κόμματος που συνετέλεσε στην καταστροφή της χώρας μας. Είναι απαραίτητο όμως να πούμε λίγα λόγια για τη σχέση των Ελλήνων με το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε κόμμα εξουσίας, οπότε είναι πολύ πιθανόν να το έχουμε ψηφίσει. Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον ένας στους δύο Έλληνες ψηφοφόρους είχε κάποια στιγμή υποστηρίξει το κόμμα αυτό. Είτε γιατί είχε υποχρέωση σε κάποιον φίλο, συγγενή, προϊστάμενο, συνάδελφο κλπ, είτε γιατί προσέβλεπε σε ίδιον όφελος, είτε για ιδεολογικούς λόγους.

Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται πλέον χωρίς αμφιβολία ότι το κόμμα αυτό ήταν κόμμα κλεφτών και απατεώνων. Όμως, εμείς και οι απόγονοί μας θα πληρώνουμε τη ζημιά, με φτώχεια, με μετανάστευση, με υποβάθμιση της ζωής μας και τέλος με τον φυσικό αφανισμό μας. Διότι το ΠΑΣΟΚ έφυγε αλλά έφερε άλλους στην εξουσία εξ ίσου άθλιους, οπότε το καταστροφικό τους έργο συνεχίζεται μέχρι σήμερα και θα συνεχίζεται για πάντα αν δεν αντιδράσουμε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το άλλο μεγάλο κόμμα εξουσίας, η Νέα Δημοκρατία, φέρει επίσης τεράστιες ευθύνες για τις δικές του κλεψιές και προδοσίες και μάλιστα για την κατάλυση του πολιτεύματος με τις διώξεις εναντίον του τρίτου κόμματος της χώρας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με την ωριμότητα λοιπόν που φέρνει ο χρόνος και με καθαρή σκέψη, ήλθε καιρός να εγκαταλείψουμε τα καθεστωτικά κόμματα του παρελθόντος και να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας. Με δυο λόγια: Μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές βάζουν πρώτη την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επιπλέον, φυλακίστηκαν, δέχθηκαν διώξεις και περιορισμό των πολιτικών τους ελευθεριών, δυο μέλη τους δολοφονήθηκαν, τα γραφεία τους καταστράφηκαν από ισχυρότατες βομβιστικές επιθέσεις και οι ίδιοι συκοφαντήθηκαν και φιμώθηκαν από τα ΜΜΕ. Δεν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις.

 

Advertisements