Η εθνοκάθαρση και υποταγή της Ευρώπης στο Ισλάμ έχει ξεκινήσει

Η διαδικασία εθνοκάθαρσης και υποταγής της Ευρώπης στο Ισλάμ έχει ξεκινήσει

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η μακροχρόνια ιδεολογική και κοινωνική ανασχεδίαση του ευρωπαϊκού πολιτισμού που εκπορεύεται και σχεδιάζεται από νεοταξίτικες κυβερνήσεις και κόμματα οδηγεί στην ισλαμοποίηση, στην εθνοκάθαρση και στην υποταγή της Ευρώπης στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η παρουσία του Ισλάμ στην Ευρώπη αποτελεί έναν νεοταξίτικο βραχίονα τρομοκράτησης και υποδούλωσης των αυτόχθονων λαών  με απώτερο στόχο την ισοπέδωση όλων των ευρωπαϊκών χωρών μέσω της μίξης όλων των φυλών που θα επέλθει μέσω της ακατάσχετης λαθρομετανάστευσης μουσουλμάνων από την Ασία και την Αφρική.

Η ιστορία των Εθνών έχει καταγράψει ότι εάν κάποια ομάδα, φυλή ή πολιτισμός αρνείται να πολεμήσει μέχρι θανάτου για να διαφυλάξει τον εαυτό της και τον τρόπο ζωής της, το επακόλουθο θα είναι η εξαφάνιση της. Εάν αυτή η πραγματικότητα γίνει κατανοητή και αποδεκτή από εμάς τους Έλληνες και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς ως η μόνη αποδεκτή επιλογή επιβίωσης, τότε μόνο έχουμε ελπίδα να σώσουμε ότι έχει απομείνει από τον πολιτισμό και την φυλή μας, εφαρμόζοντας μέχρι του τελευταίου ανδρός και γυναικός δρακόντεια μέτρα και αντίποινα στην ισλαμική τρομοκρατία. Όταν ολοκληρωθούν τα αντίποινα, το τρομοκρατικό Ισλάμ θα πρέπει να έχει εξαφανιστεί και εξαλειφθεί από την ζωή και τον περίγυρο μας. Εάν δεν πολεμήσουμε για τις αξίες και τον πολιτισμό μας, τότε η εθνοκάθαρση και η υποταγή μας στους «βαρβάρους» που εισρέουν κατά χιλιάδες χωρίς να συναντούν μέχρι στιγμής αντίσταση είναι βεβαία.

Εμείς οι Έλληνες ας αναλογισθούμε ότι κανείς δεν μπορεί να υποδουλώσει έναν άνδρα ή γυναίκα που είναι έτοιμος και έτοιμη να πεθάνει, δυστυχώς ο χρόνος της απόφασης μας αυτής πλησιάζει τάχιστα και ίσως είναι ήδη εδώ και τώρα.  Όποιος βλάξ νομίζει ότι αυτός ο πόλεμος επιβίωσης μπορεί να διεξαχθεί από τον καναπέ του σπιτιού του μέσω διαδικτύου ή με το τηλεκοντρόλ, τότε ήδη είναι ένας ζωντανός πεθαμένος σε διαδικασία πνευματικής αποσύνθεσης, για την σωματική του αποσύνθεση θα φροντίσουν τα ισλαμικά λεφούσια που προσκάλεσαν στην Ευρώπη οι νεοταξίτες που ψήφισε.

Τα φώτα του πολιτισμού σβήνουν στην Ελλάδα, σβήνουν στην Ευρώπη, και μόνο εμείς οι αυτόχθονοι λαοί που αντιστεκόμαστε στην προμελετημένη εξαφάνιση μας μπορούμε να τα διατηρήσουμε αναμμένα.

Γ. Λιναρδής

Advertisements