Οι φράχτες ενάντια στους μετανάστες είναι καλοί ή κακοί;

Ο φράχτης του Ισραήλ: Ένα τείχος ενάντια στους μετανάστες για το οποίο… δεν μιλάει κανείς

Έχουμε διαβάσει τις οργισμένες ανακοινώσεις της Κομισιόν και τις συγκεντρώσεις των «αλληλέγγυων» ενάντια στα τείχη που ορθώνουν όλοι οι έχοντες σώα τας φρένας στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ουγγαρίας, οι απανταχού «ανθρωπιστές» έχουν λυσσάξει.

Υπάρχει, όμως, ένα τείχος εναντίον των λαθρομεταναστών για το οποίο δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση, καμιά αντισυγκέντρωση, κανένα άρθρο πύρινου αντιρατσισμού. Ο λόγος βεβαίως για το τείχος που όρθωσε το Ισραήλ εναντίον των λαθρομεταναστών, το οποίο μάλιστα είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Την αποτελεματικότητά του δεν την κρίνουμε εμείς, αλλά απλώς μεταφέρουμε τους πανηγυρισμούς των επίσημων ισραηλινών αρχών, οι οποίες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν κατάφερε να περάσει τα ισραηλινοαιγυπτιακά σύνορα τους τελευταίους 12 μήνες. Μάλιστα, στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν προβεί σε 2431 απελάσεις λαθρομεταναστών.

Πού είναι, αλήθεια, ο Σόρος και οι ΜΚΟ του να επιβάλλουν τον πολυπολιτισμό στην ίδια του την Πατρίδα; Γιατί δεν διοχετεύει λίγο χρήμα και εκεί για να μην… λένε οι κακές οι γλώσσες;

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κράτος ασκεί από πάντα μία σκληρή ρατσιστική (έτσι θα την λέγανε οι προοδευτικοί άμα είχανε λαλιά) πολιτική, που δεν περιορίζεται στα τείχη και την προφύλαξη, αλλά γίνεται και επιθετική με εποικισμούς, βία και διώξεις. Όμως, οι «ανθρωπιστές» στην περίπτωση του Ισραήλ σιωπούν ένοχα και ύποπτα, όπως σιωπούν εξίσου ύποπτα και οι ειρηνιστές στην περίπτωση του πυρηνικού οπλοστασίου του.

[ΕΘ: Ανθρωπιστές, ειρηνιστές, φεμινιστές, κομμουνιστές, καπιταλιστές, τώρα καταλαβαίνουμε γιατί όλοι αυτοί σιωπούν. Και η συμπεριφορά αυτή είναι η μόνη απόλυτα συνεπής διαχρονικά και τηρείται ευλαβικά από όλους, σε όλες τις χώρες, παντού και πάντα. Από όλους εκτός από τους εθνικιστές.]
Advertisements