Η Τζιχάντ δια της μεταναστεύσεως (εγίρα) τώρα και στα Ελληνικά σχολικά βιβλία

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/Muslim+Islamic+School_(3).jpg

Με αφορμή την ανωτέρω εικόνα και το σχετικό θέμα που ήλθε στη βουλή για τον εξισλαμισμό των παιδιών μας, ας δούμε αποσπάσματα από προηγούμενο άρθρο που είχαμε μεταφράσει σχετικά με την Χίτζρα:

Δεν είναι μυστικό ότι οι Ισλαμικοί εχθροί του πολιτισμού στην Αλ Κάιντα και το ISIS έχουν χρησιμοποιήσει τη μετανάστευση για να προάγουν το σχέδιό τους για την κατάκτηση του κόσμου. Για παράδειγμα, ένα ενεργό στέλεχος του ISIS δήλωσε ότι η οργάνωση θα χρησιμοποιούσε τη συριακή προσφυγική κρίση για να διεισδύσει στην Ευρώπη τοποθετώντας τους πράκτορές του ανάμεσα στις ορδές που τρέπονται σε φυγή. Υπάρχει μάλιστα μια Ισλαμική λέξη για την  τζιχάντ δια της μεταναστεύσεως: Χίτζρα (Ελληνικά, Εγίρα).

Ο Δρ. Τζέημς Μίτσελ ήταν ανακριτής το εγκεφάλου πίσω από την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου των ΗΠΑ, Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεν, και συγγραφέας του βιβλίου “Βελτιωμένη ανάκριση: Μέσα στο μυαλό και τα κίνητρα των Ισλαμιστών τρομοκρατών που προσπαθούν να καταστρέψουν την Αμερική.”

Σε συνέντευξή του στο Φοξ Νιους στις 22-12-2016 (Δείτε το Βίντεο)  ο Μίτσελ μίλησε για αυτά που έμαθε κατά τις μακροσκελείς συνεντεύξεις του με τους τζιχαντιστές. Ο Μίτσελ είπε ότι ο Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ πίστευε ότι “ο πιο εύκολος τρόπος να κερδίσουμε τη μεγάλη μάχη για να πάρουμε τον έλεγχο στον κόσμο με τον νόμο της σαρία είναι πραγματικά μέσω της μετανάστευσης και μέσω της μεγαλύτερης γεννητικότητας σε σχέση με τους μη Μουσουλμάνους.” (Πολυγαμία!)

Ο Μίτσελ είπε επίσης ότι οι εχθρικοί Μουσουλμάνοι μάς εκπαιδεύουν στην υποταγή της σαρία χρησιμοποιώντας την ασθενή ανταπόκριση της δυτικής πολιτικής ορθότητας σε οποιαδήποτε πολιτιστική δυσκολία. Οι Μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι προσβάλλονται από τα έθιμά μας και οι Δυτικοί μεταβάλλουν τη συμπεριφορά τους για να τους κάνουν να σιωπήσουν.

“Αλλάζουμε τον τρόπο που ντυνόμαστε. Δεν κάνουμε πια Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Δεν λέμε Καλά Χριστούγεννα ο ένας στον άλλον στο δρόμο. Οι γυναίκες πρέπει να φορούν μαντήλα. Στήνουν αυτούς τους θύλακες και από αυτούς τους θύλακες προσπαθούν να επιβάλουν τη σαρία στους ανθρώπους που εισέρχονται σ’ αυτούς. Απλά δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί,” είπε ο Μίτσελ.

«Ο πιο εύκολος τρόπος να γίνει αυτό [η υποταγή των δυτικών κοινωνιών στη σαρία], παρά το γεγονός ότι η Αλ Κάιντα ονειρεύονταν αυτές τις τεράστιες καταστροφικές επιθέσεις, δεν ήταν ιδιαίτερα πρακτικό, ότι ο ευκολότερος τρόπος για να νικήσουμε στη μεγάλη μάχη για να πάρουμε τον έλεγχο του κόσμου με τον νόμο της σαρία ήταν πραγματικά μέσω της μετανάστευσης και μέσω της μεγαλύτερης γεννητικότητας σε σχέση με τους μη Μουσουλμάνους. Είπε ότι οι παρομοίως σκεπτόμενοι αδελφοί τζιχαντιστές θα μετανάστευαν στις δυτικές δημοκρατίες και στις Ηνωμένες Πολιτείες» είπε ο Μίτσελ.

“Θα καλύπτονταν πίσω από τις κοινωνικές ελευθερίες μας για προστασία. Θα συντηρούνταν από τα συστήματα πρόνοιάς μας ενώ θα διέδιδαν το μήνυμά τους της τζιχάντ και όταν θα έβρισκαν την κατάλληλη στιγμή, θα ξεσηκώνονταν και θα επιτίθεντο,” είπε.

Ο Μίτσελ είπε ότι ο Χαλίντ Σεΐχ Μωχάμεντ ισχυρίζονταν ότι “ένας ή δύο άνθρωποι που σκόπευαν να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη δυνατή σφαγή, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πράγματα που ήταν διαθέσιμα στην κουλτούρα μας για να δημιουργήσουν χάος και πραγματικά σταδιακά να αυξήσουν την αποδοχή του νόμου της σαρία κάνοντάς την τόσο τρομακτική έτσι ώστε να μην μπορούν οι άνθρωποι να αντιτεθούν στις προσπάθειές τους να την επιβάλλουν.”

Πηγή

Βλέπε επίσης:

Ο ΟΗΕ επιχειρεί να πλημμυρίσει τη Δύση με μετανάστες

Βασιλική προδοσία: Ο Πρίγκηπας Κάρολος επαινεί την Χίτζρα ή την Τζιχάντ διά της μεταναστεύσεως

 

Advertisements