«Ευχαριστώ όσους προτίμησαν την Ελλάδα» – Γεμάτα τα νησιά με λαθρομετανάστες – Σιωπή των ΜΜΕ και της ΝΔ

[ΕΘ: Διαβάζοντας το παρακάτω θυμηθήκαμε τον σημερινό ΠτΔ όταν έλεγε με ενθουσιασμό ότι ευχαριστεί τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν να μείνουν στη χώρα μας. Δείτε το βίντεο:  https://www.youtube.com/watch?v=HyXtOIRHyno Σήμερα οι ροές των μεταναστών έχουν αυξηθεί δραματικά και στα νησιά οι Έλληνες ζουν εφιαλτικές καταστάσεις.]

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2017/09/lathro_lesvos.jpg?w=620

Ακόμα 406 «προσφυγάκια» πέρασαν από την Τουρκιά στα νησιά του βορείου Αιγαίου, από το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου το πρωί, ανεβάζοντας σε 3.519 τον αριθμό όσων μας… προτίμησαν από 1ης Σεπτεμβρίου και προστέθηκαν στους ήδη διαμένοντες σε αυτά.

Σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε στα hotspots, 207 «προσφυγάκια»… προτίμησαν την Λέσβο, 156 την Χίο και 43 την Σάμο.

Συνολικά στη Λέσβο από την 1η Σεπτεμβρίου πέρασαν 2.120 «προσφυγάκια», στη Χίο 567 και στη Σάμο 832, συνολικά δηλαδή 3.519.

Όπως αντιλαμβάνεσθε, στα νησιά γίνεται «της κακομοίρας»! Ειδικά δε στην Λέσβο. Έτσι, στο hot spot της Μόριας κατοικοεδρεύουν περισσότεροι από 4.500, ενώ η χωρητικότητα είναι 2.330 και στον μικρότερο καταυλισμό του Καρά Τεπέ 800 «προσφυγάκια». Έχουν, λοιπόν, στηθεί σκηνές σε όλους τους ελεύθερους χώρους των δύο hotspots, ενώ έχει ενοικιαστεί κι ένα μεγάλο κτήμα έξω από την Μόρια, στο οποίο επίσης έχουν στηθεί σκηνές. Ωστόσο, πολλά «προσφυγάκια» διαμένουν και σε αντίσκηνα που έχουν στήσει σε πάρκα και πλατείες της Μυτιλήνης.

Για όλη αυτή την κατάσταση δε λένε λέξη τα ΜΜΕ. Βλέπετε, το λεγόμενο «προσφυγικό» έχει κηρυχθεί «ταμπού» κι είναι εκτός αντιπολιτευτικής ατζέντας απ’ όλα τα κόμματα του… τόξου και τα ΜΜΕ, γιατί θεωρείται «προνομιακό» για την Χρυσή Αυγή! Κι ότι θεωρείται «προνομιακό» για την Χρυσή Αυγή… αποκρύπτεται.

Πηγή

Advertisements