Βρετανία: Προτείνουν 15 χρόνια φυλάκιση για όσους διαβάζουν ακροδεξιά κείμενα

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/10/07210710/amberalert-626x372.jpg

Η Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας προτείνει νόμο που προβλέπει 15 χρόνια φυλάκιση, με τα δικά της λόγια ακριβώς:

«…όσους βλέπουν απαράδεκτο τρομοκρατικό υλικό στο διαδίκτυο, περιλαμβανομένων και ιστοσελίδων των τζιχαντιστών, ακροδεξιά προπαγάνδα και οδηγίες κατασκευής βομβών…»

Αν και η κα Rudd είναι μέλος του Συντηρητικού Κόμματος και αξιωματούχος της συντηρητικής κυβέρνησης, οι αντικαταστάτες της είναι βέβαιο ότι θα είναι πιο αφοσιωμένοι από την ίδια στον Πολιτιστικό Μαρξισμό, ίσως και στον πραγματικό Μαρξισμό.

Έτσι λειτουργούν καταστροφείς των Εθνών. Η τρομοκρατία είναι  δικαιολογία, ενώ ο Εθνικισμός είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο. Η κα Rudd, η πλήρως υποταγμένη στην παγκοσμιοποίηση, θα σας κλείσει μέσα επειδή διαβάζετε ιστοσελίδες όπως το VDARE.com

[ΕΘ:…ή τη Χρυσή Αυγή. Τελικά οι Δεξιοί και οι Συντηρητικοί της Ευρώπης, έχουν αλλάξει τόσο πολύ την πολιτική τους που σήμερα δεν υποστηρίζουν πλέον τίποτα το εθνικό.   

Βλέπουμε π.χ. και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας: Είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, ψήφισαν το τζαμί στο Βοτανικό, ψήφισαν νόμους περί ρατσισμού και τώρα είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τον νόμο για τις έμφυλες ταυτότητες.

Τελικά δεν τους ξεχωρίζεις από τους αριστερούς.]

John Derbyshire

Πηγή

 

Advertisements