Η ΕΡΤ, ο ψευδομάρτυρας και Αλήθεια

https://hellenicaffairs.files.wordpress.com/2017/11/aca18-diki9_11.jpg?w=660

Ακούσαμε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ τις ειδήσεις για την «συγκλονιστική κατάθεση» του μάρτυρα Α’, η οποία «…με αδιάσειστα στοιχεία που καίνε το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής…». Το ρεπορτάζ συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με την εκφωνήτρια και την ανταποκρίτρια να μιλούν για τη «στρατιωτική εκπαίδευση της οργάνωσης στο στρατόπεδο της Μαλακάσας», οργάνωσης που «δικάζεται για εγκλήματα», κλπ. κλπ.

Με το ρεπορτάζ αυτό νομίσαμε ότι ακόμη η Ελλάδα ψάχνει για τον βαρύ οπλισμό της Χρυσής Αυγής στις στάνες και στα πολεμικά μουσεία! Θα μπορούσε να είναι αστείο, αλλά δυστυχώς με κάτι τέτοια ψέματα ακόμη και σήμερα από τα ΜΜΕ, αθώοι άνθρωποι βρίσκονται ακόμη στο εδώλιο του κατηγορουμένου και διασύρονται. Η ΕΡΤ δεν έκανε καμία αναφορά σε αντίθετη άποψη ή έστω επιφύλαξη για την κατάθεση του μάρτυρα. Η ΕΡΤ όχι μόνον δέχθηκε εξ ολοκλήρου ως αληθή την κατάθεση αυτή, αλλά και πρόσθεσε έναν χείμαρρο σχολίων εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Για τους παραπάνω λόγους, αισθανόμαστε αηδία που ζούμε στην Ελλάδα, μια χώρα που υπερηφανεύεται για τη Δημοκρατία, αλλά στην οποία κυριαρχεί η μεροληψία και ουσιαστικά ο αριστερός ολοκληρωτισμός. Μια ελπίδα έχουμε ακόμη: Να λάμψει η Αλήθεια στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Είναι όμως αξιόπιστη η κατάθεση του μάρτυρα Α’;

Όχι και να γιατί: Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει όσα καταθέτει λόγω της παρουσίας του στην Τ.Ο. Πειραιά από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ναι, αλλά το δελτίο υποστηρικτή που συμπλήρωσε όταν πήγε στη Χρυσή Αυγή για να γίνει μέλος και που φέρει την υπογραφή του έχει ημερομηνία 21-5-2013. Δείτε το δελτίο αυτό εδώ και βγάλτε συμπέρασμα μόνοι σας.  

Advertisements