Η ΕΡΤ και η μάρτυρας Β’ που δεν ήταν μέλος, ούτε καν ψηφοφόρος

https://hellenicaffairs.files.wordpress.com/2017/11/3398b-dikixa.jpg?w=660

Συνεχίζει τον οχετό των ψευδών η ΕΡΤ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Με αποσπασματικές πληροφορίες για την κατάθεση που έδωσε η «Μάρτυρας Β’», δημοσιεύει ενημερωτικό άρθρο με προφανή σκοπό να συκοφαντήσει τη Χρυσή Αυγή. Προφανώς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δεν πρόσεξαν καθόλου τις πολλαπλές ανακολουθίες που είχε η κατάθεση αυτή (Σημ. στο χωριό μας τις λέμε ψέματα τις ανακολουθίες αυτές, αλλά επειδή δεν ήμαστε ΕΡΤ, θέλουμε να κρατήσουμε το επίπεδο.)

Διαβάστε λοιπόν για να δείτε ότι η βαρυσήμαντη Μάρτυρας Β’ όχι μόνον δεν ήταν ποτέ μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά ούτε καν ψηφοφόρος.

Ποιος είναι ο λόγος που επιστρατεύονται τέτοια άτομα για να ψευδομαρτυρούν εναντίον της ΧΑ; Είναι ο ίδιος λόγος που εξ αρχής κατηγορήθηκε η ΧΑ το 2013: Να φθαρεί η ΧΑ στις επερχόμενες εκλογές και αρκετά χρόνια ακόμη, με τη δίκη να  βρίσκεται στο προσκήνιο με αρνητικό τρόπο και τα ΜΜΕ να κόβουν και να ράβουν ειδήσεις λάσπης.

Πρέπει να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία. Διότι όσο βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα όπως αυτά της ΕΡΤ, τόσο θα αποστασιοποιείται ο Έλληνας από τα κόμματα και τους φορείς που οργάνωσαν και συντήρησαν τον διωγμό αθώων συμπολιτών μας.

 

Advertisements