Στην Ισπανία διασώθηκαν 600 νέοι εισβολείς – Στη Γεωργία συνεχίζεται η εγκατάσταση των παλιών

https://cdn4.img.sputniknews.com/images/105909/20/1059092085.jpg

Εάν δεν δούμε τη «μεγάλη εικόνα» δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει και στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας και τις πόλεις μας. Τις τελευταίες 2 ημέρες περίπου 600 Αφρικανοί διασώθηκαν από τις Ισπανικές αρχές. Καθώς έχει κλείσει η διαδρομή Λιβύη-Ιταλία, το σύστημα Σόρος δοκιμάζει άλλες διαδρομές για την εισβολή των αφρικανών, στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνων, στην Ευρώπη.

Και τι τους κάνουν όλους αυτούς οι Ευρωπαίοι; Τους δισκορπίζουν σε διάφορες χώρες, όπου υπάρχει η μικρότερη αντίσταση, αντικαθιστώντας τους ντόπιους πληθυσμούς. Ήδη 16 χώρες της Ευρώπης είναι έτοιμες να υποδεχθούν χιλιάδες αφρικανούς.

Η μετεγκατάσταση συνεχίζεται – Η περίπτωση της Γεωργίας

Το πιο ενδιαφέρον παράδειγμα είναι η Γεωργία, μια χώρα που φιλοδοξεί να γευτεί τη «γλύκα» που έχει να είσαι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Η κυβέρνησή της άρχισε μαζί με οργανώσεις του Σόρος να κάνει πλύση εγκεφάλου στους ντόπιους Γεωργιανούς για να γίνουν πιο ανοιχτόμυαλοι να δεχθούν τη διαφορετικότητα και να δώσουν τη γη τους σε αφρικανούς μετανάστες.

Αντίθετα με την Ελλάδα, όπου οι λαθρομετανάστες προωθούνται στα αστικά κέντρα, στη Γεωργία προωθούν τους προς εγκατάσταση ξένους σε μια απομακρυσμένη περιοχή ονόματι Lagodekhi στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία (και όχι στην πρωτεύουσα, την Τιφλίδα).

Το πρόγραμμα της προπαγάνδας για την ενημέρωση των Γεωργιανών προωθεί ένας οργανισμός ονόματι  Chai Khana (Τεϊοποτείο) που προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στην Impact Hub IP, η οποία ανήκει στον οργανισμό “Impact Hub Association”. Με τη σειρά του αυτός ο οργανισμός είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της εταιρείας  “HUB GmbH (Impact Hub Company)”, μιας φιλανθρωπικής εταιρείας παγκόσμιας εμβέλειας που διευκολύνει τη δημιουργία δικτύων  ως σύνολο.

Η εταιρεία αυτή εδρεύει στη Βιέννη μαζί με έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες/επενδυτές της εταιρείας, το Erste Stiftung (ή αλλιώς Ίδρυμα Έρστε). Το ίδρυμα αυτό συνεργάζεται στενά με τον George Soros. Αν και εμφανίζεται ως δήθεν μέρος του προγράμματος Erasmus+, το πρόγραμμα αυτό δεν είναι καν της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά είναι ίδρυμα του Σόρος.

Με άλλα λόγια, υπάρχει σε εξέλιξη ένα τεράστιο σχέδιο δημιουργίας λαθρομεταναστών/προσφύγων και υποδοχής τους στην Ευρώπη, καθώς και αντικατάστασης του ευρωπαϊκού πληθυσμού με τους λαθρομετανάστες αυτούς.

ΕΘ με πληροφορίες από εδώ και εδώ.

 

 

Advertisements