Ψευδομάρτυρας Δ’: Η ΧΑ έκανε κήρυγμα για τη γαλάζια φυλή

Η ποιότητα των ατόμων τα οποία οι σκευωροί της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν για να στήσουν την σκευωρία τους κατά της Χρυσής Αυγής, είναι επιεικώς τραγική. Όπως άλλωστε και το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης».   

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν πρακτικά καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, αλλά εκμεταλλεύθηκαν την ανωνυμία του προστατευόμενου μάρτυρα για να
δηλώσουν ψευδώς ότι ήταν μέλη του κόμματος.

Η ασχετοσύνη τους ακόμα και για τα πιο βασικά ζητήματα είναι προφανής. Το στοιχείο μάλιστα αυτό αναδεικνύεται καθημερινά μέσα από τις καταθέσεις τους οι οποίες είναι κυριολεκτικά τραγελαφικές.

Στη σημερινή συνεδρίαση κατέθεσε ο μάρτυρας Δ΄, ο οποίος είπε επί λέξει:

«Μ: Ιδεολογικά η Χρυσή Αυγή καπηταλεύτηκε (σ.σ. κι όμως έτσι το είπε) τον Εθνικισμό. Τα βιβλία που μας έδιναν έλεγαν για την γαλάζια φυλή. Καπηταλεύτηκαν τον Εθνικισμό».
(γέλια μέσα στην αίθουσα)
Δ: Κύριε, τι είναι η γαλάζια φυλή; Μπορείτε να μου πείτε τι είναι η γαλάζια φυλή;
Μ: Η γαλάζια φυλή είναι ο εθνικοσοσιαλισμός».

Και για όσους νόμισαν ότι ο μάρτυρας μπορεί να έκανε κάποιο λάθος εκ παραδρομής, ακολούθησε νέα ερώτηση επί του θέματος από άλλον συνήγορο υπεράσπισης:

Δ: Αυτά περί γαλάζιας φυλής, μήπως εννοούσατε άλλου χρώματος κύριε μάρτυρα φυλή; Ή επιμένετε στην αρχική σας δήλωση; Διότι με ενδιαφέρει.
Μ: Επιμένω.
Δ: Ευχαριστώ».

ΕΘ: Διαβάστε τη συνέχεια. Ναι, έχει και συνέχεια. Μην παρακολουθείτε τα Στρουμφάκια ούτε το Άβαταρ, αλλά διαβάστε τη Δίκη της Χρυσής Αυγής. Ανεπανάληπτη διασκέδαση. 

Advertisements