Το μέτωπο του πολέμου της Μέσης Ανατολής μεταφέρεται στο Ιράν

Το μέτωπο του πολέμου της Μέσης Ανατολής μεταφέρεται στο Ιράν: Ξεκίνησαν υποκινούμενες ένοπλες εξεγέρσεις

Μπορεί στην Συρία να ηττήθηκαν πανηγυρικά, όμως οι διεθνείς επικυρίαρχοι δεν σταματούν τις προσπάθειές τους για υφαρπαγή της Μέσης Ανατολής και υπαγωγή της στα σιωνιστικά συμφέροντα. Έτσι, πλέον οι απανταχού «αντικαθεστωτικοί», έχοντας τις γνωστές στηρίξεις μετέφεραν την δράση τους στο Ιράν, μετά την οριστική ήττα του Ισλαμικού Χαλιφάτου στην Συρία και σχεδόν σε ολόκληρο το Ιράκ.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι σε πολλές πόλεις του Ιράν σημειώνονται αιματηρές εξεγέρσεις και πλιάτσικο. Φυσιολογικά κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πρόβλημα για τους «Φρουρούς της Επανάστασης» και πιθανότατα ούτε καν ύποπτο αν δεν συνέβαινε σε μία χώρα που ενεργά υποστήριξε το καθεστώς Άσσαντ και τις δυνάμεις εναντίον των τζιχαντιστών στις πρόσφατες διενέξεις.

Την υποψία μας ότι οι αιματηρές και ένοπλες αυτές διαδηλώσεις είναι στην ουσία υποκινούμενες επιβεβαίωσε – ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο – ο Ισραηλινός υπουργός Μυστικών Υπηρεσιών Ίζραελ Κατζ, ο οποίος έσπευσε να βγάλει πανηγυρικές δηλώσεις, δείχνοντας εμφανώς ότι είναι αναμεμιγμένος.

Στην όλη υπόθεση αναμεμιγμένη είναι και η αμερικανική κυβέρνηση, η οποία ανοιχτά στηρίζει τους «διαδηλωτές» (έτσι βαφτίστηκαν τώρα οι μεταφερόμενοι τζιχαντιστές) αποδεικνύοντας ότι το λόμπι είναι εξαιρετικά ισχυρό και τα συμφέροντά του εξακολουθούν να στηρίζονται αναφανδόν από την Ουάσινγκτον.

Με φόντο όσα λαμβάνουν χώρα στο Ιράν φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 2018 θα είναι ένα έτος νέων πολιτικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, η οποία ως ισχυρός γεωπολιτικός άξονας δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορους τους αμερικανοσιωνιστές, παρά τις προεκλογικές τους εξαγγελίες για εξαγορά ψήφων.

Ως εκ τούτου, το έτος αυτό θα σημαδευτεί από νέες ισχυρές μεταναστευτικές ροές για την Πατρίδα μας!

Πηγή. Διαβάστε επίσης: Η πιθανότητα πολέμου με το Ιράν.

Advertisements